FARVEL TIL JØRGEN

Min ven, Professoren, Jørgen Christensen er her ikke mere. Den 16. december 2020 blev han stedt til hvile i Haarby Kirke. Jeg savner ham, så det næsten ikke er til at bære. Jørgen var min ven, en rigtig ven, sådan én, som man kunne ringe til kl. 2 om natten, som delte sin sidste femmer med dig og altid altid havde tid til at lytte.

Jørgen hjalp mig i en svær tid i mit liv, altid var han der for mig. Han lærte mig så meget om jagt, om livet, om at komme videre efter sorg og skuffelser. Hvordan skal jeg dog undvære ham? Jeg savner hans sarkasme, hans brune vand, de krogede fingre, der altid lige skulle rette noget på mine S & L rifler.

Jeg er stolt af at have overtaget din M68DL .308, Jørgen! Den vil følge mig på jagt fremover.

Vi ses, Jørgen – og så tager vi Afrika sammen – i paradis.